Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα isettings.gr, προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1) Παραλαβή και πληρωμή τις μετρητοίς από το κατάστημα μας.

2) Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα ή με παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

Σημειώσεις:

i) Σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό κατάστημα απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.)

ii) Σε συναλλαγή μέσω internet, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική - πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

3) Μέσω αντικαταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει. Υπάρχει έξτρα κόστος 2,5€.

Σημειώσεις:

i) Εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 500€ (με ΦΠΑ), ο πελάτης πρέπει να πληρώσει υποχρεωτικά με κάρτα στον διανομέα ή στο υποκατάστημα της μεταφορικής. Σε περίπτωση που το ποσό υπερβαίνει τα 1000€ (με ΦΠΑ), η συναλλαγή εκτελείται με κάρτα ΜΟΝΟ σε υποκατάστημα της μεταφορικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, το μέγιστο ποσό το οποίο μπορεί να αποπληρωθεί με αντικαταβολή είναι τα 499,99€ (χωρίς ΦΠΑ).

4) Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΥΣΟΥ Ο.Ε.

IBAN: GR6101101130000011300637896

SWIFT(BIC): ETHNGRAA

Eurobank

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΥΣΟΥ Ο.Ε.

IBAN: GR8902600360000620201461339

SWIFT(BIC): ERBKGRAA

5) Μέσω Paypal

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας

Ακολουθήστε μας στα Social

SETTINGS SERVICES

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Κινητών Τηλεφώνων

Κατ’οίκον

επισκευές

Αυθημερόν Παραλαβή

και Παράδοση

Δωρεάν Υπηρεσία

Courier

Επισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα