ΝΕΟ
manufacturer

Blueo 5D Mr. Monkey Strong Privacy HD Full Cover Tempered Glass για Apple iPhone 15 Pro Max Μαύρο

Κωδικός Προϊόντος: 21422
Άμεσα Διαθέσιμο

Εξαιρετικά εύκολο στη συναρμολόγηση σκληρυμένο γυαλί από το Mr. Monkey Glass με φίλτρο που μειώνει την ένταση της οθόνης. Η τεχνολογία auto-stick και η πιο λεπτή σχεδίαση κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη, ακόμη και για έναν αρχάριο χρήστη. Ως ένα από τα λίγα στην αγορά, αποτρέπει τη συσσώρευση σκόνης γύρω από το πλαίσιο.

18,90€

Παραλαβή απο το κατάστημα

Περιγραφή

Το γυαλί διαθέτει ένα φίλτρο μείωσης της φωτεινότητας της οθόνης που αφήνει την εικόνα πλήρως ορατή μόνο στον χρήστη. Λειτουργεί εξαιρετικά για άτομα που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο σε δημόσια μέσα μεταφοράς ή σε άλλους δημόσιους χώρους.

Το γυαλί καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της καμπυλότητας της οθόνης. Η κόλλα σε όλη την επιφάνεια το κάνει να κολλάει τέλεια στην οθόνη χωρίς να αφήνει φυσαλίδες αέρα. Η ελαιοφοβική επίστρωση εξασφαλίζει διαφάνεια της οθόνης και αντοχή στα δακτυλικά αποτυπώματα και τη βρωμιά.

Χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό πάχος (μόνο 0,26 mm!), το γυαλί είναι ουσιαστικά ανεπαίσθητο και ευχάριστο στην αφή, ενώ εγγυάται 100% απτική αξία.

Χαρακτηριστικά

Γενικά
Χρώμα Μαύρο
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Συμβατότητα iPhone 15 Pro Max
Τύπος Full Cover Tempered Glass

Πληροφορίες Παράδοσης

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται στην πόρτα σας από 1 - 3 εργάσιμες ημέρες(Δευτέρα – Παρασκευή).

Το κόστος αποστολής με την ΕΛ.ΤΑ. Courier ανέρχεται περίπου στα 5.00€ τελική τιμή.

Διαθέτουμε υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης η οποία εξυπηρετεί περιοχές μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6€.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αποστολές μας αναγράφονται στο μενού "Τρόποι Αποστολής"

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. 

Ακολουθήστε μας στα Social

SETTINGS SERVICES

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Κινητών Τηλεφώνων

Κατ’οίκον

επισκευές

Αυθημερόν Παραλαβή

και Παράδοση

Δωρεάν Υπηρεσία

Courier

Επισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα